top of page

STOFVRIJ SCHUREN

Bij Blondeel Parket kan je terecht voor het herschuren, herstellen, reinigen en onderhoudsvrij afwerken van je parketvloer.

We hebben de nieuwste machines om stofarm te kunnen schuren.

Onze vakmanschap en kennis van de vele afwerkingsmogelijkheden zullen van een bestaande vloer terug een juweeltje maken met de beste bescherming.

Na een afspraak komen wij de vloer beoordelen en opmeten. We kunnen verder de mogelijkheden bespreken aan de hand van de stalen in onze toonzaal. Hierna wordt een vrijblijvende offerte opgemaakt. Na goedkeuring kunnen we de werken nauwkeurig inplannen. 

HOE GAAN WE TE WERK

Afhankelijk hoe erg de vloer er aan toe is schuren we die op met een passende  schuurkorrel. Zowel de grote oppervlakten als de kantjes en de hoekjes van de ruimte. Deze korrel wordt steeds verfijnd tot we de vloer kunnen oppolieren met fijne netjes voor een optimaal schuurresultaat. Indien nodig en mogelijk worden er tussenin ook nagels doorgeslaan, gevoegenkit en v-groeven uitgefreesd. Na goedkeuring van een staal ter plaatste beschermen wij de vloer met een behandeling naar keuze.

IMG_5560_edited.jpg
Appartement

ENKELE VAN ONZE AFGEWERKTE PROJECTEN

PROJECT 1

Na een grondige schuurbeurt werd deze vloer met een witte hardwax olie behandeld. De plinten worden nadien mee geschilderd met de muren.

IMG_4136_edited.jpg
herschuring.jpg

PROJECT 2

In deze oude villa in Knokke hebben we een jarenoude patroonvloer tot zijn eer hersteld. Beschadigde stukken werden vervangen. Na het opschuren van de vloer werd op vraag van de klant een oplevende olie geplaatst. Na de afwerking werden er ook nieuwe plinten voorzien.

2-herschuring-versailles-na-2.jpg
bottom of page